Gastenboek

  Home  /  Gastenboek


Welkom in mijn gastenboek.

Ik vind het leuk als je een bericht achterlaat!

Wil je nog meer ervaringen van bruiden lezen? Kijk dan eens op mijn facebook-pagina Janneke Visagie

Heb je een vraag? Via het contactformulier kun je je vraag stellen.

Graag tot ziens! Groetjes Janneke

reacties

Bruiloft

Lieve Janneke,

Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht ben gekomen.
Je hebt er werkelijk alles aan gedaan om mij er zo mooi mogelijk uit te laten zien op onze grote dag. Met een maar een paar woorden weet jij precies wat iemand in gedachten heeft. Het was dan ook snel duidelijk hoe ik mijn haar en make-up zou dragen op de bruiloft. Op de dag zelf nog wat gipskruid in het kapsel verwerkt, gewoon uit de losse pols. Iedereen vond het prachtig. Mede door jou was 9 september een perfecte dag om nooit te vergeten.

Veel liefs,

Marieke

oktober 6, 2016 | 9:38 pm
Beantwoorden

Laura

Janneke heeft mijn haar en make-up op 8 september 2016 verzorgd, ook ’s avonds voor het feest heeft Janneke nog een touch-up gedaan.
Tijdens de try-out wist Janneke precies wat ik wilde en wat goed stond. Mijn haar en make-up, zijn ondanks de warmte, de hele dag goed blijven zitten.
Prettig is dat Janneke rustig en bekwaam is in wat ze doet!
Veel complimentjes mogen ontvangen, heel erg leuk!
Bedankt Janneke!
Hartelijke groet, Laura vd Kamp

oktober 5, 2016 | 3:48 pm
Beantwoorden

Bedankt!

Lieve Janneke,
Heel erg bedankt voor het prachtige kapsel en de mooie visagie die je verzorgd hebt voor onze bruiloft op 26 augustus! Bij het proefkapsel begreep je precies wat ik bedoelde en had je direct het perfecte kapsel gecreëerd. Mijn haren en make up zijn de hele dag goed blijven zitten, zelfs na enkele tranen van geluk en veel dansen en springen tijdens het feest! Nogmaals super bedankt!
Groetjes Renee

september 26, 2016 | 6:29 pm
Beantwoorden

Super!

25 augustus heeft Janneke mijn haar en make-up verzorgd voor onze bruiloft. Na een succesvolle try-out heeft ze op de dag zelf prachtige make-up en een heel mooi kapsel verzorgd. Ik heb ontzettend veel complimenten ontvangen over zowel mijn haar als make-up en het bleef ook ontzettend goed zitten. En dat terwijl we op (zo hoorden we later) de warmste dag van het jaar getrouwd zijn!
Janneke heel erg bedankt voor jouw hulp, ik heb er van genoten.
Groeten Nienke

september 26, 2016 | 4:17 pm
Beantwoorden

Review bruidskapsel

Janneke heeft op 1 september 2016 zijn wij getrouwd en heeft Janneke mijn kapsel en make-up verzorgd. Ze was ruim op tijd op locatie en heeft mijn kapselen make-up precies weten na te maken van de try-out. Tijdens de try-out al veel complimentjes gehad van vreemden toen we na die tijd even door het centrum van Nijmegen liepen. En tijdens ons bruiloft al net zo veel! Daarnaast wist Janneke mij op mijn gemak te stellen, iets wat er erg fijn is tijdens alle stress voorafgaande aan de bruiloft.. Bedankt Janneke!

september 20, 2016 | 2:45 pm
Beantwoorden

Aanbevelen!!

Lieve Janneke,
Ik wil je graag nogmaals bedanken voor mijn prachtige kapsel en make-up (en dat van mijn moeder) op mijn bruiloft 13 augustus jl. Ik heb weinig ervaring met visagisten, maar ik weet zeker dat jij één van de beste bent. Je straalt alle rust uit, krijgt precies voor elkaar wat de bruid voor ogen heeft, en je adviseert waar nodig. Onwijs bedankt, ik zou je aan iedereen aanbevelen!

september 14, 2016 | 4:27 pm
Beantwoorden

Super bedankt!

Janneke heeft mijn haar en make-up gedaan op mijn grote dag op 2 september 2016. En ik ben zó blij! Tijdens de proef werd mij al duidelijk (los van de foto’s uit het portfolio) dat Janneke onwijs goed weet hoe ze het moet aanpakken om een bruid er op haar mooist uit te laten zien. En dat heeft ze op 2 september meer dan waar gemaakt. Mijn haar bleef perfect zitten! En mijn make-up net zo. Janneke is rustig, sereen en straalde dat uit naar mij, waardoor ik me op me gemak heb gevoeld en ontspannen. Janneke denkt goed mee, geeft fijn advies en is eerlijk!
Nogmaals enorm bedankt!!
Groetjes,
Laura

september 14, 2016 | 3:24 pm
Beantwoorden

Dank

Janneke heeft op een hele goede en prettige wijze mijn visagie en hairstyling verzorgd voor onze trouwdag op 4 augustus. Ook de grooming en hairstyling voor mijn man, de bruidegom, heeft zij perfect verzorgd.
Zowel op de ochtend van de proefvisagie als de ochtend van ons trouwen was er een heel aangename en relaxte sfeer. Janneke stelt je op je gemak en weet precies wat bij je past. De proefvisagie was ook supermooi. Zo heb ik mezelf nog nooit kunnen opmaken. Ik vond het heel jammer dat de make up er ’s avonds weer af moest. Janneke heeft bovendien supermooie
BLIN BLING steentjes uitgezocht voor in mijn haar.
Ik heb op onze trouwdag veel complimenten gekregen. Mijn make-up en hairstyling is de hele dag goed blijven zitten en hoefden geen moment te worden bijgewerkt.
Wij kunnen Janneke van harte aanraden. Ze is professioneel, straalt veel rust uit waardoor je met een fijn gevoel aan je grote dag kunt beginnen.

Heel veel dank !
Anne-Mieke en Peter

augustus 8, 2016 | 9:05 am
Beantwoorden

Aanrader!

Janneke Visagie is écht een aanrader voor bruidskapsel en -visagie. Ik heb flink gehuild overdag wat natuurlijk wat doet met je make-up, maar het viel me echt honderd procent mee. De make-up liep niet uit, alleen lieten door alle tranen de nepwimpers op een gegeven moment wat los en was de make-up wat minder sprekend. Janneke kwam ’s avonds gelukkig nog om de make-up bij te werken en heeft deze echt weer tot in de laatste details helemaal opnieuw aangebracht. Daarnaast heeft ze ook nog de tijd en moeite genomen om bij een van mijn getuigen haar haren bij te krullen, die al wat losgeraakt waren (zij had een andere kapster ’s ochtends gehad). Erg attent van haar. En tot slot bood ze ook nog aan om midden in de nacht mijn haarspeldjes eruit te komen halen als dit mijn echtgenoot niet zou lukken, omdat ik toevallig in haar woonplaats trouwde en het niet zo ver was. Echt een fantastische service, zou haar zó weer boeken. Het geld meer dan waard.

juli 15, 2016 | 12:40 pm
Beantwoorden

Review

Janneke is ‘THE place to be’ als het gaat om mooie bruidskapsels en make-up. Zelf had ik niet verwacht dat mijn haar er opgestoken zo prachtig uit kon zien en heb hier op mijn bruidsdag veel complimentjes over gekregen. Janneke is iemand die goed luistert naar je wensen, die graag meedenkt en eerlijk advies geeft. Kortom een echte aanrader!!!
Nogmaals bedankt Janneke!

juli 5, 2016 | 6:03 pm
Beantwoorden

recensie

Lieve Janneke,

Super bedankt voor het mooie bruidskapsel en make-up! Wat heb ik onwijs veel complimenten gehad over mijn haren, die ook echt meer dan terecht waren want wat zat het mooi! En zelfs om 2:00 zaten mijn haren nog perfect.
Ook de bruidegom heb je even een beetje bijgewerkt, dit had je ook erg goed en netjes gedaan, niet teveel poespas maar gewoon netjes zodat ook hij er ook goed uitzag! De haren van mijn zus tevens getuige had jij ook gedaan, ook zei heeft veel complimenten gehad.
Ik kan iedereen aanraken om Janneke de haren en make-up te laten verzorgen voor welke gelegenheid dan ook!
Janneke nogmaals super bedankt en we weten je nu te vinden!
Veel liefs Ronnie en Janneke Versteeg

juni 28, 2016 | 11:40 am
Beantwoorden

.

Ondanks het wisselvallige en soms onstuimige weer op mijn bruiloft bleef zowel het kapsel als de make-up goed op zn plek zitten. Het was een top-dag! Ook erg handig was het helpen met het aandoen van de jurk.
Dankjewel!

juni 7, 2016 | 3:46 pm
Beantwoorden

Review

Lieve Janneke,

wij hebben op 20 mei (2016) onze bruiloft gevierd, en wat was het een super dag! Mijn make up en haren waren precies zoals ik het graag wilde; niet té en het paste helemaal bij wie ik ben. Ik heb véél complimentjes gehad 🙂
Je bent super kundig, geeft goede adviezen en ik voelde me in goede handen. Ik ga je aanraden aan iedereen in mijn omgeving! Bedankt!

juni 6, 2016 | 9:02 am
Beantwoorden

Bruiloft

Lieve Janneke!

Super bedankt voor het verzorgen van mijn make up en haar tijdens onze bruiloft! Janneke luistert zo goed naar je wensen en let daarbij ook goed op dat je op jezelf blijft lijken! Ze is kundig, stelt je gerust en is daarnaast ook nog super aardig!
Zowel de make up als het haar zijn de hele dag en avond goed blijven zitten.
Een echte aanrader!

Lieve groetjes Marleen

mei 17, 2016 | 8:50 pm
Beantwoorden

huwelijk

janneke je kwam op mijn trouwdag mij omtoveren in een bruid ,het was prachtig en mijn kapsel heeft de ganse dag gehouden .Heb heel veel complimentjes gekregen .Je was zo rustig en relax en ik voelde me in bekwame handen

mei 17, 2016 | 6:34 pm
Beantwoorden

Patricia

Janneke is onwijs lief en kundig. Op de dag waar ik al zo lang naar uit keek heeft ze me omgetoverd in een prinses!
Mijn make-up was super mooi en mijn haar was helemaal geweldig en bleef de hele dag en avond perfect zitten.
Tijdens de proefavond luistert ze aandachtig naar je wensen en voorkeuren en weet dat precies om te toveren naar jouw gezicht en haren! Ik zou haar bij iedereen aanraden en geef haar een dikke tien!

november 26, 2015 | 9:57 pm
Beantwoorden

Diane

Lieve Janneke, nog heel erg bedankt voor het verzorgen van mijn bruidskapsel en make-up op 9 oktober jongstleden, en voor de eerdere proefsessie in augustus!

Op de ochtend van mijn bruiloft hadden wij 2,5 uur uitgetrokken voor de styling ‘s, maar je was al in 1,5 uur klaar, met een geweldig resultaat :). Ook super dat jij mij nog hebt geholpen met mijn trouwjurk! Was erg fijn dat ik zo snel al helemaal aangekleed en ready-to-go was, want een kwartier later stonden de eerste gasten al op de stoep (ruim een uur te vroeg!).

Ik heb de hele dag (en zelfs weken erna nog) complimenten mogen ontvangen, met name over mijn kapsel!
Voor de proefsessie had ik alleen een globaal idee van wat ik wilde met mijn haar: half los en krullen.
Met de weinige inspiratie die ik had heb jij iets heel moois weten te creeëren: achter een nonchalante vlecht, uitwaaierend in een bos mooie, grove krullen aan één kant van mijn gezicht, en vastgezet met speldjes. Ook de bloemenspeldjes die ik zelf al in huis had, heb jij heel mooi weten te verwerken in mijn kapsel. Paste goed bij mijn trouwjurk en maakte het plaatje helemaal af!

oktober 30, 2015 | 7:31 pm
Beantwoorden

Lienke Blaauw

Hoi Janneke,

Onze bruiloft is alweer 2 maanden geleden. Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor je bijdrage en inzet onze geweldige dag!
Mijn haar was echt prachtig en het is de hele dag mooi in model gebleven. Ook mijn make-up was precies zoals we het bij de Try-Out hadden besproken en het is ook de hele dag mooi blijven zitten. Ik heb heel veel complimenten gekregen over mijn haar,
en de combi van vlecht + opsteken :-)!

Ook mijn ceremoniemeester & zusje waren super blij met hun kapsel. En bedankt voor je fijne aanwezigheid op de dag zelf!

Liefs,

Lienke

P.S. super fijn dat ik een lipgloss van je kreeg, dat is het enige wat ik bij heb hoeven werken op de dag zelf!

juli 15, 2015 | 2:06 pm
Beantwoorden

Lara

Ik ben ontzettend blij dat ik Janneke heb gevonden tijdens mijn zoektocht naar iemand die mijn visagie en bruidskapsel kon verzorgen! Ik zat een beetje op tegen mijn make-up en kapsel, omdat ik een probleemhuid heb. Ik was bang dat dat visagisten zou afschrikken, of dat ik tijdens mijn bruiloft niet mooi zou zijn. Ik heb veel online gezocht, en Jannekes website sprak me het meeste aan: niet formeel of stijfjes maar wél professioneel, met veel informatie en inspiratie. Via de website en in ons mailcontact vond ik Janneke heel vriendelijk overkomen, en tijdens de try-out bleek dat helemaal waar. Ze luisterde naar mijn vragen en wensen, stelde me gerust en dacht zelf mee met wat mooi zou kunnen staan. Janneke heeft een heel fijne persoonlijkheid: ze is vriendelijk en rustig, ze kan je echt op je gemak stellen. Op de dag zelf was ze lekker op tijd: ze vertelde me dat ze altijd wat te vroeg komt, zodat bruiden daar niet over hoeven te stressen. Super toch? Ik heb gedurende de dag veel complimentjes gekregen over mij haar en make-up. Ik zeg het niet snel, maar ik vond mezelf er ook geweldig uitzien! Ik was dan ook erg tevreden over mijn mooie opgestoken kapsel en subtiele maar prachtige make-up. Ik kan haar echt aan elke bruid aanbevelen!! Lieve Janneke, bedankt dat je me op 11 april hebt laten stralen 🙂

Liefs, Lara

april 29, 2015 | 5:21 pm
Beantwoorden

Tineke van Bekkum

Janneke heeft fantastisch werk geleverd! Ze luisterde goed naar mijn wensen en bleef heel geconcentreerd werken. Verder is Janneke erg prettig in de omgang: vriendelijk, communicatief en zelfverzekerd. Ze blijft kalm, ondanks de hectiek rondom haar heen (een bruiloft is voor familieleden ook een spannende gebeurtenis).
Als je je bruidskapsel en/of bruidsmake-up door Janneke Visagie laat verzorgen, ben je verzekerd van een prachtig resultaat! Janneke, nogmaals dank!

april 14, 2015 | 8:10 am
Beantwoorden

Tineke van Bekkum

Janneke heeft mijn bruidskapsel en bruidsmake-up fantastisch gedaan! In alle hectiek blijft ze rustig en geconcentreerd werken. Verder luistert ze goed naar wat je wensen zijn! En ze gebruikt goede produkten; alles bleef perfect zitten de hele dag.
En, heel belangrijk, Janneke is iemand die je er graag bij hebt op je bruiloft. Ze is vriendelijk, geduldig, communicatief vaardig, zelfverzekerd en blijft relaxed.
Kortom: ik raad Janneke zeker aan! Janneke, nogmaals bedankt!

april 9, 2015 | 4:05 pm
Beantwoorden

Laura

In februari getrouwd, wind, kou en een heerlijke lange dag met dansen en springen en mijn haar en make-up hebben beide perfect gezeten! Het was ontzettend gezellig om met Janneke de ochtend te beginnen. Ook mijn moeder en schoonmoeder heeft ze helemaal mooi gemaakt, geweldig. We konden allemaal onze eigen natuurlijke ‘stijl’ aan haar doorgeven en daar heeft ze heel goed op in kunnen spelen. Misschien zie ik je op een volgend feestje weer… 😉 heel erg bedankt Janneke!

maart 10, 2015 | 2:18 pm
Beantwoorden

Marieke Hulstijn

Dag Janneke,

Nog een gelukkig en succesvol 2015 gewenst! We zijn net terug van onze huwelijksreis en ik wil je nog bedanken voor mij prachtige haar en make-up op onze trouwdag in september. Ik voelde me de hele dag geweldig en ik heb genoten van alle complimenten, ik straalde! En je gaf me precies waar ik je om gevraagd had: de mooiste versie van mezelf!

Dankjewel!

Groet, Marieke

januari 5, 2015 | 3:55 pm
Beantwoorden

Rachel

Janneke heb ik als prettig persoon, een fantastische visagist, en een goede kapper ervaren. Mijn make-up en haar zaten de hele trouwdag perfect! Zij heeft mij rust gegeven, en bemoedigd waar ik dat nodig had op mijn trouwdag, en geweldig kunnen adviseren terwijl zij mijn wensen op een rij zette. Ik ben erg blij met Janneke, goede prijs, goede communicatie, genoeg informatie ontvangen vooraf en zeer flexibel. Ik ben zeer tevreden en kan haar iedere bruid aanraden!

december 15, 2014 | 11:43 am
Beantwoorden

Els Buchner

Hoi Janneke,

Bedankt voor het verzorgen van mijn bruidsmake-up en bruidskapsel! Ik ben nog steeds zo blij dat ik jou gevraagd heb om dat te doen. Wat ik enorm waardeerde is dat je tijdens het proefkapsel en make-up alle tijd nam. Het hoefde niet alleen een voorbeeld te zijn voor de dag zelf, maar zelfs het proefkapsel moest perfect zijn! Ook op onze trouwdag zelf nam je alle tijd en was het een heerlijk rustig begin van de dag. Mijn haar en make-up hebben de hele dag goed gezeten. Ik kreeg er veel complimenten over en ik heb jouw naam dan natuurlijk ook vaak genoemd. 🙂

Nogmaals dank!

Groeten,

Els

november 1, 2014 | 12:23 pm
Beantwoorden

Anne Driessen

Janneke is in één woord geweldig. Janneke straalt een bepaalde kalmheid uit en gaf mij het gevoel dat het helemaal goed kwam en dat kwam het ook. Ik wilde overdag graag een hele natuurlijke look en die wist zij perfect neer te zetten.Mijn make up en kapsel bleven ook de hele dag perfect zitten. ’s Avonds wilde ik graag wat meer uitpakken. Janneke is ’s avonds dan ook teruggekomen voor een touch up en ook deze feestlook zag er weer perfect uit! Ik heb dan ook veel complimenten gehad over mijn kapsel en make up. Kortom: ik zou Janneke aan iedereen aanraden! Nogmaals heel erg bedankt Janneke. Jij hebt er mede voor gezorgd dat 27 juni 2014 een dag was om nooit te vergeten.

juli 28, 2014 | 11:47 am
Beantwoorden

Monique

Janneke is echt geweldig! Ze luister goed en gaat net zo lang door totdat jouw kapsel perfect is. Hiernaast komt ze met goede tips en is ze heel flexibel! 8 juni was een geweldige dag, mede mogelijk gemaakt door Janneke! Super bedankt namens Robbert-Jan en Monique

juli 2, 2014 | 11:46 am
Beantwoorden

Frederike

Hoi Janneke,

Nog nagenietend van onze prachtige dag wil ik je nog een keer bedanken voor je vakwerk van gisteren! Ik heb de hele dag en avond complimenten mogen ontvangen over hoe mooi mijn haar zat en hoe mooi ik er uit zag. Daar ging ik natuurlijk nog net weer extra van stralen!
Veel succes nog in het verdere drukke trouwseizoen, en wie weet tot ziens.

Groetjes,
Frederike

juni 15, 2014 | 9:06 pm
Beantwoorden

Anoniem

Binnenkort ga ik trouwen en ik zou heel graag met jou bespreken of het mogelijk is dat jij mijn haar/make up kan verzorgen. Mijn bruidsjurk is in de Bohemian sfeer en ik heb een paar ideeen omtrent haar/make-up maar heb vooral veel advies nodig om samen tot beslissingen te komen. Ik hoor graag van je of jij plek hebt in november.
Hoe heb je Janneke Visagie gevonden?
Via Google, heb ik jouw website gevonden en de opmerkingen in jouw gastenboek gaven me meteen een goed gevoel. Daarnet heb ik je website ook aan een vriendinnetje doorgegeven die in september gaat trouwen. 🙂

mei 5, 2014 | 2:58 pm
Beantwoorden

Tessa van Tuijl-van Lieshout

Ha Janneke,

Nogmaals heel erg bedankt voor je fantastische werk op 21 september 2013! Ik heb me de hele dag erg mooi gevoeld en heb ook veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up. Het is zelfs de hele dag goed blijven zitten, ik heb alleen af en toe mijn lippen bijgewerkt met de van jou meegekregen lipgloss. Wat ik met name als erg prettig heb ervaren is je kalme, rustige houding, vanaf het moment dat je binnenstapte in ons huis in Gameren tot het moment dat je vertrok. Op een dag als je trouwdag kun je geen stress om je heen gebruiken en jouw rust bracht ook veel rust. Het resultaat op de dag zelf was zelfs nog mooier dan tijdens de try-out!
Ik wens je al het beste met je verdere loopbaan en weet zeker dat dat goed gaat komen. Ik raad je in ieder geval meteen aan zodra zich weer een bruid binnen onze kringen aandient!

Groetjes, Tessa

maart 16, 2014 | 6:06 pm
Beantwoorden

Floor El Kamouni-Janssen

Lieve Janneke,
Op mijn trouwdag, 7 december 2013, kwam jij mijn haar en make-up verzorgen in mijn ouderlijk huis in Winssen. De hele dag was voor ons om nooit meer te vergeten, maar ik kijk ook zeker met heel veel plezier terug op de ochtend dat jij me hebt omgetoverd tot bruid. Heerlijk ontspannen en gezellig, en met een prachtig resultaat waar ik alleen maar complimenten over heb gehad. Je hebt precies geluisterd naar mijn wensen, waardoor ik me de hele dag heel ‘glamorous’ maar toch ook heel erg ‘mezelf’ heb gevoeld. We begonnen al om 7 uur ’s ochtends maar ’s avonds laat zat alles nog perfect.
Ik hoop dat heel veel toekomstige bruiden jou weten te vinden want je bent een kei in je werk.
Lieve groetjes,
Floor El Kamouni-Janssen

maart 11, 2014 | 12:11 pm
Beantwoorden

nienke

Hi Janneke,

Bedankt voor mijn mooie haar en make-up op mijn trouwdag op 18 januari. De ochtend van ons trouwen en de dag van het proefkapsel waren heel relaxed, gezellig en ontspannen en het was fijn om er alle vertrouwen in te hebben dat het mooi zou worden. Ik heb veel complimenten gekregen en vond het zelf heerlijk dat ik er de hele dag geen omkijken naar had en dat het aan het einde van de dag nog net zo mooi zat als aan het begin!
Dank!!

Groetjes Nienke

maart 7, 2014 | 10:54 pm
Beantwoorden

Desiree

Hoi Janneke,

Nogmaals bedankt voor jouw prachtige styling op onze bruiloft op 7 februari in Arnhem! Het was een erg gezellige morgen en door de ontspannen sfeer (en het eerdere proefkapsel en -make up) was ik eigenlijk helemaal niet zenuwachtig. Dat kwam pas op de trouwlocatie.;-) Ook heb je mij geholpen met de jurk, vond ik super!
Wij hadden een roaring twenties thema en je hebt me een geweldig bruidskapsel gegeven! Mooie krullen en aan een kant met speldjes vastgezet, tiara erin, super chique en het is tot diep in de nacht goed blijven zitten. Make up was ook erg mooi, maar de eyeliner was niet helemaal bestand tegen mijn traantjes bij de ceremonie. Gelukkig hebben we dat snel op kunnen lossen en de rest van de make up is mooi blijven zitten. Nogmaals bedankt en ik kan jou zeker aanbevelen bij andere trouwlustige dames. Succes met je nieuwe website, ziet er goed uit! Groetjes! Desiree

maart 6, 2014 | 9:04 pm
Beantwoorden

Lieke

Ha Janneke,

Op 12-10-12 ben ik getrouwd in Nijmegen. Jij kwam ’s ochtends bij mij langs voor mijn haar en make-up en hebt dit werkelijk geweldig gedaan! Mijn fijne haar zat de hele dag schitterend in de krul (getuige ook de foto op deze website!) en ondanks de flinke dosis haarlak zag het er lekker nonchalant uit, zoals ik wilde. Jouw haarspeldjes pasten perfect bij mijn jurk en maakten het plaatje helemaal af! Over de make up heb ik erg veel complimenten gekregen, vooral over de subtiele paarse glitter eyeliner 😉 Voor mijn doen had ik erg veel make up op maar het zag er super feestelijk uit en ik voelde me er happy en vooral erg mooi mee!

Ik vond het erg fijn dat je een paar weken van tevoren een proefmake up en -kapsel bent komen doen bij mij thuis. Jij hebt toen een aantal dingen uitgeprobeerd zodat we samen konden kijken wat het mooiste stond. Dit maakte dat ik me heel zeker voelde over mijn uiterlijk voor ‘de grote dag’.

Bovendien ben je een rustig persoon en prettig gezelschap, erg fijn als je een beetje zenuwachtig bent 😉

Hartelijke groet,
Lieke

maart 4, 2014 | 9:13 pm
Beantwoorden

Rianne & Yvonne Leferink-Verheyen

Ha Janneke,

Onze trouwdag is in mei alweer een jaar geleden! Op 8-5-2013 heb jij bij ons allebei een prachtig kapsel verzorgd! Ook de make up was bij beide precies wat we wilde, niet te opvallend maar wel feestelijk.
We willen je samen bedanken voor je gezelligheid , goede adviezen & het terug komen in de avond zodat we er tijdens ons avondfeest ook nog stralend uitzagen! We hebben genoten van onze dag, dankjewel voor jouw bijdragen!

Lieve groetjes,

Yvonne en Rianne Leferink-Verheyen
Driel

maart 4, 2014 | 7:58 pm
Beantwoorden

Annefleur

Hoi Janneke,

Nog bedankt dat je op 20 Augustus in Tiel een ontzettend mooie vrouw van mij hebt weten te maken! 😉

Mijn haar was nog nooit een hele dag in de krul blijven hangen, maar jij hebt het voor elkaar gekregen!

Ook de make-up was helemaal goed gematcht bij mij en de bloemen die ik later kreeg. Geweldig!

Het was het geld meer dan waard!

Ook nog bedankt voor je mening over de glitters op mijn jurk! Heb ik veel positieve reacties op gekregen!

Het was een gezellig begin van de dag!

maart 4, 2014 | 7:18 pm
Beantwoorden

Joyce

Hoi Janneke,

Onze bruiloft is al weer even geleden, we zijn 20 September in Den Bosch getrouwd!
We kijken terug op een schitterend mooie dag 🙂
Wil je heel erg bedanken, je had me geweldig opgemaakt en mijn haren zaten ook geweldig.. En mijn krullen zijn heel de dag blijven zitten..
Heb alleen maar complimenten gekregen!
Je hebt me erg goed geadviseerd..

Wat ik ook erg fijn vond is dat je ’s avonds nog terug kwam om mijn haar en make-up bij te werken!
Van het begin tot het einde een TOP gevoel bij je gehad en nog steeds.. Je bent een echte professional.

Liefs Joyce

maart 4, 2014 | 6:10 pm
Beantwoorden

Marjolein

Hoi Janneke,

Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor mijn mooie kapsel en visagie op onze huwelijksdag. In mei is het al weer een jaar geleden, maar ik kijk nog altijd met plezier terug naar de foto’s. Wat ik vooral erg mooi vond is het feit dat je precies het kapsel gecreëerd hebt wat ik wilde, ondanks dat mijn haar eigenlijk te kort was. Super improvisatie! Ook was ik heel blij met de natuurlijke look die je creërde. Precies wat ik wilde.

Dank je wel.

Groetjes,
Marjolein

maart 4, 2014 | 5:57 pm
Beantwoorden

Marieke Schouten-Dingen

Hoi Janneke, onze bruiloft is alweer bijna een jaar geleden. 29 maart 2013 was voor ons een prachtige dag en je had me echt prachtig opgemaakt! Ik zag er van s-morgens vroeg tot s-avonds laat er even mooi uit! Kreeg van iedereen complimentjes! Nogmaals bedankt voor alles!

Groetjes Marieke Schouten-Dingen uit Hedel

maart 4, 2014 | 5:49 pm
Beantwoorden

Roos

Hoi Janneke,

Onze bruiloft is alweer een week geleden. Ik wil je ontzettend bedanken voor je goede adviezen, je gezelligheid en bovenal het prachtige resultaat. Ik kan je van harte aanraden aan iedereen die op zoek is naar een visagiste/kapster voor een bruiloft of feestje. Mijn haar en make-up zijn de hele dag perfect blijven zitten. Bovendien heb ik fijn haar, maar dankzij jou had ik meer volume dan ooit! Ik heb de hele dag complimenten gehad, een heerlijk gevoel.

Dank je wel!
Groetjes Roos

februari 16, 2014 | 12:12 pm
Beantwoorden

Katie

Hoi Janneke,

Zo, we zijn weer terug van onze geweldige huwelijksreis! We hebben heerlijk nagenoten van de prachtige dag 27 september. En al zeg ik het zelf; wat zag ik er ontzettend mooi uit, haha. En dat mede dankzij jou! Ik was helemaal fan van mijn kapsel, het zag er zo mooi uit. En de make-up was ook prachtig. Ontzettend bedankt hiervoor!! Bij een volgend feestje wil ik dit zeker weer!
Ook mijn moeder zag er erg feestelijk uit, mooi gedaan. En ook het haar van mijn zusje en schoonzusje!

Groetjes Katie

november 10, 2013 | 10:50 pm
Beantwoorden

Joyce

Wat een geweldig goede & gezellige kapster en visagiste! Je hebt gezorgd dat ik er geweldig uitzag. Hartstikke bedankt Janneke

september 21, 2013 | 10:47 pm
Beantwoorden

Inge

Hoi Janneke,

Heel hartelijk dan voor het verzorgen vaan mijn bruidsmakeup en kapsel gisteren. Mijn haar en make-up zijn de hele dag super blijven zitten ondanks een rit in de cabriolet.

Ook je aanwezigheid op een hele bijzondere dag heb ik als zeer prettig ervaren. Rustig en gezellig met een professioneel advies. Dank!

Hartelijke groet,
Inge

juni 30, 2013 | 10:58 pm
Beantwoorden

leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 • Gastenboek

  Lieve Janneke!
  Super bedankt voor het verzorgen van mijn make up en haar tijdens onze bruiloft!
  Janneke luistert zo goed naar je wensen en let daarbij ook goed op dat je op jezelf blijft lijken!
  Ze is kundig, stelt je gerust en is daarnaast ook nog super aardig!
  Zowel de make up als het haar zijn de hele dag en avond goed blijven zitten.
  Een echte aanrader!
  Lieve groetjes Marleen