Bruidskapsel & bruidsmake-up

  Home  /  Bruidskapsel & bruidsmake-up

Ik verzorg graag jouw bruidsstyling op de meest bijzondere dag van je leven.

Jouw wensen

Tijdens de try-out gaan we samen jouw wensen voor het bruidskapsel en de bruidsmake-up inventariseren. Zo kijken we o.a. naar je eigen stijl, vorm van je gezicht, je trouwjurk of naar de kleuren van het bruidsboeket. Na de try-out noteer ik alles op de face chart zodat ik op de trouwdag precies weet welke producten ik nodig heb. Klik hier voor de prijslijst.

Op de trouwdag

Eerst je bruidskapsel, daarna de make-up, als laatste de jurk…
Even ontspannen terwijl ik de make-up aanbreng. De make-up fixeer spray zorgt ervoor dat de make-up de hele dag mooi blijft. Daarnaast krijg je van mij de lipstick zodat je die nog eens kunt bijwerken gedurende de dag.
En als je wilt kan ik je nog even helpen met je jurk!

Naturel of smokey eyes?

Geen bruidsmake-up is hetzelfde. We kunnen je ogen extra accentueren maar ook een naturel bruidsmake-up heeft een goede basis nodig. Ik houd bij de bruidsmake-up rekening met fotografie en licht.

Touch-up

Voordat ’s avonds het grote feest begint is het mogelijk om een touch-up van de visagie en haarstyling te verzorgen. Matteren of juist glans aanbrengen, misschien de oogmake-up iets aanzetten zodat je in het sfeerlicht nog steeds straalt.

Haarstukken en kunstwimpers

Ik verwerk regelmatig haarstukken, clip-in extensions en kunsthaar in bruidskapsels om een perfect resultaat te bereiken. Kunstwimpers en subtiele wimperstukjes kunnen jouw ogen laten stralen.

Moeder van de bruid

Natuurlijk kan ik ook de moeder van de bruid, bruidsmeisjes en andere bruidsgasten voorzien van een feestelijk kapsel en make-up.  Ook kan de bruidegom er net iets beter uitzien met een beetje concealer, poeder en bronzing.

Aan huis of op locatie

Ik verzorg jouw bruidskapsel en bruidsmake-up op de iedere gewenste locatie, dit kan bij je thuis zijn of op de trouwlocatie. De try-out zal plaatsvinden bij Janneke Visagie.

Bekijk hier mijn tarieven…

Mijn werkgebied betreft voornamelijk Gelderland en Noord-Brabant. Daarnaast ben ik veel werkzaam in Beuningen, Nijmegen, Druten, Tiel, Den Bosch, ‘s-Hertogenbosch, Cuijk, Oss, Arnhem, Ede en Doetinchem.

 • Gastenboek

  Lieve Janneke!
  Super bedankt voor het verzorgen van mijn make up en haar tijdens onze bruiloft!
  Janneke luistert zo goed naar je wensen en let daarbij ook goed op dat je op jezelf blijft lijken!
  Ze is kundig, stelt je gerust en is daarnaast ook nog super aardig!
  Zowel de make up als het haar zijn de hele dag en avond goed blijven zitten.
  Een echte aanrader!
  Lieve groetjes Marleen